OnePlus Nord CE 2 Lite Çıkacağı Yer ve Tarih Belli Oldu

OnePlus cep telefon modelleri, bütçe dostu olmasıyla biliniyor. Yüksek performanslı telefonlar, ortalamanın altında bir fiyata sunuluyor. Bu yüzden binlerce kişi tarafından kullanılıyor.

OnePlus, yoğun ilginin ardından tasarımlarını orta segment ve giriş modellerine çevirdi. Yaptığı çalışmalardan OnePlus Nord CE 2 modelinin yakın zamanda çıkacağını belirtti. Geçtiğimiz günlerde de tanıttı. Cihazın orijinal ve Lite olarak iki sürümü var. Teknik özellik, fiyat ve tasarım gibi dikkat çeken konularda ise hayal kırıklığına uğratmadı. Modeli tanıtırken piyasaya sunulacağı tarih de açıklandı.

OnePlus Nord CE 2 Lite Hindistan’da Satışa Çıkacak

OnePlus, yeni modeli Oneplus Nord CE 2 Lite ile ilgili tanıtım posterlerini yayınlamaya başladı. Yapılan açıklamalara göre cihaz, 28 Nisan tarihinde vitrinlere çıkacak. Ancak şu anlık Hindistan’da kullanılacak.

Türkiye’ye ne zaman geleceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak OnePlus’ın ülkemizle ilgili çalışmalarının olduğu biliniyor. Bu modelin gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

OnePlus Nord CE 2 Lite Görenleri Büyülüyor

OnePlus Nord CE 2 Lite modeli, tanıtıldıktan sonra özellikleri hakkında da verildi. Tasarım ve kamerası yönünden Realme 9 Pro serisine benziyor. Telefonun sağ tarafında parmak izi okuyucu bulunuyor. Kameranın kurulumu ise Realme 9 Pro modeliyle aynı.

Yeni OnePlus modelinde LCD paneli kullanılacak. 120 çözünürlük ve 6.58 inç FHD özellikleri olacak. 128 GB dahili depoya ve 8 8GB RAM sahip. Ekranın önündeki kamera 16 Megapiksel, arka kamera ise 64 Megapiksel olacağı bildirildi.

Telefonun arka yüzeyinde 3 kamera gözüküyor. Ana kamera dışındakiler, 2 Megapiksel özellerinden derinlik sensörü ve makro kameraları. Batarya gücü ise 5.000 mAh olacak. İşletim sisteminin de Android 11 olacağı açıklandı.

Bu kadar özelliğe sahip olan yeni modele ilgi beklenenden büyük oldu. Hindistan dışındaki ülkelere ne zaman geleceği ile ilgili bir açıklama bekleniyor. Diğer merak edilen konu ise yeni akıllı telefonun fiyatı. OnePlus, fiyat konusunda bir açıklama yapmadı. Piyasaya çıktığında ücret öğrenilecek. Ancak yine bütçe dostu fiyatların verileceği düşünülüyor.

 518 toplam,  1 bugün