iPhone SE 3 5G Olmasaydı Alınır mıydı?

iPhone SE 3 5G olmasaydı alınır mıydı sorusunu soran birçok telefon kullanıcısı bulunuyor. Günümüzün en kaliteli telefonlarını üreten İphone firması son derece profesyonel cihazlar ortaya çıkarıyor. Yeni modellerden olan iPhone SE 3 ise oldukça merak edilen modeller arasında yer alıyor. Uygun fiyatlı olarak nitelendirilen bu telefon birçok kişinin ilgi alanına giriyor.

Devamını oku “iPhone SE 3 5G Olmasaydı Alınır mıydı?”

 482 toplam,  1 bugün

iPhone Lidar Ne İşe Yarar?

iPhone lidar ne işe yarar sorusu İphone kullanıcılarının çok araştırdığı bir konudur. Lidar, Light Detection and Ranging şeklinde yanıt verilebilir. Işık değişimi ve tespiti olarak Türkçeye çevrildiğini söylemek mümkün olabilir. Lidardan en büyük beklenti özellikle portre modu fotoğraf çekimine daha da önemli katkılar sağlamasıdır. Bu tarayıcı sayesinde kamera önüne gelen cisimlerin hem uzaklıklarını hem de derinliklerini çok net bir şekilde tespit etmek mümkün olabilmektedir.

Devamını oku “iPhone Lidar Ne İşe Yarar?”

 498 toplam,  2 bugün

İnternet Hızını Yükseltmek Mümkün mü?

İnternet hızını yükseltmek mümkün mü sorusunu genelde internetinde yavaşlamalar ve kopmalar meydana gelen kişiler sorar. Bu sorulara yanıt vermeden önce ilk olarak internetinizin neden yavaşladığını bilmeniz gerekiyor. İnternet hızının neden yavaşladığını bilmek aynı zamanda hızı yükseltmek konusunda yapmanız gereken çalışmalarda da sizlere yol gösterici olacaktır. İnternet hızınız düşük ise ilk olarak hız testi yapabilirsiniz.

Devamını oku “İnternet Hızını Yükseltmek Mümkün mü?”

 491 toplam,  1 bugün

İnternet Hızında Ping Ne Demek?

İnternet hızında ping ne demek konusu internet dünyası ile ilgili olan kişilerin bilmesi gereken detaylar arasında yer alıyor. Herhangi bir web sitesi ziyaret edildiğinde ya da oyun oynanmak istenildiğinde karşı taraftaki internet sitesinin sunucusuna bağlanmanız gerekir. Daha net bir anlatım ile sizin bilgisayarınızın dışarıya çıkardığı veriler, hedef sitenin sunucusuna iletilmektedir. Bu veri iletme süresi de ping olarak isimlendirilmektedir.

Devamını oku “İnternet Hızında Ping Ne Demek?”

 521 toplam

İnternet Hız Testinde Ping Kaç Olmalı?

İnternet hız testinde Ping kaç olmalı sorusunun yanıtı internet kullanıcıları tarafından mutlaka bilinmesi gereken bir konudur. Eğer internet hızınızın düşük olduğundan şikayet ediyorsanız mutlaka bu hızın yükseltilmesi için ilk olarak internet hız ayarını bilmeniz gerekir. Internet hız testi yaptırdığınızda değerler olması gerekenden çok daha düşük bir şekilde karşınıza çıktıysa internet sağlayıcınızın müşteri hizmetleri ile konuşarak bu konuda bir şeyler yapabilirsiniz.

Devamını oku “İnternet Hız Testinde Ping Kaç Olmalı?”

 594 toplam

Taşınabilir 3G İnternet Nasıl Kullanılır?

Taşınabilir 3G internet nasıl kullanılır sorusu bu teknolojiyi kullanmak isteyen kişilerin yanıtını bilmesi gereken konulardan biridir. İnternet kullanımının giderek daha da yaygınlaşması ile birlikte internet her yerde ihtiyaç duyulan bir gereksinim haline geldi denilebilir. Taşınabilir internet günümüzün en iyi avantajları arasında yer alıyor. Çünkü bu internet sayesinde kişiler gittikleri her yere rahatlıkla internetlerini götürme şansı elde edebiliyor.

Devamını oku “Taşınabilir 3G İnternet Nasıl Kullanılır?”

 461 toplam

Ortalama İnternet Hızı Kaç Olmalı?

Ortalama internet hızı kaç olmalı sorusu iyi bir internet deneyimi yaşamak adına büyük bir önem taşıyor. İnternet paketi satın alırken de internet hızı üzerinde son derece önemli bir konudur. İnternetinizin hızı ne kadar iyi olursa o kadar rahat bir şekilde dolaşım sağlamanız mümkün olmaktadır. İnternet hızının yüksek olması yapılan işlemlerin de daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar.

Devamını oku “Ortalama İnternet Hızı Kaç Olmalı?”

 575 toplam

Oled ve Oled Evo Karşılaştırması

Oled ve Oled evo karşılaştırması konusunda söylenebilecek çok fazla nokta bulunuyor. Teknolojinin gelişmeye başlaması ile birlikte televizyon ekranları konusunda çok daha yeni gelişmeler yaşanmaya başladı. Oled teknolojisi sayesinde televizyon izleme keyfi daha da iyi şekilde yaşamaya başlandı denilebilir. Hem televizyonlar hem diğer elektronik araçlar için önemli olan bu ekran birçok farklı özelliğe sahiptir.

Devamını oku “Oled ve Oled Evo Karşılaştırması”

 458 toplam