Pahalı NFT Eserleri

NFT eserleri, gün geçtikçe artıyor Hangilerinin iyi olduğu ise tartışılır. Ancak öyle NFT eserleri var ki ücretleri dudak uçuklatır.

Dijital dünyada olan her şeyin ne kadara satıldığı her zaman merak edilir. Çünkü NFT yani değiştirilemeyen tokene olan her gün artıyor. İlgiden dolayı, eser çeşitlerinden çok fiyatla etkileniyor. Bazı, milyon dolarlara satılıyor. Bu fiyatlar, sadece alıcıların değil satıcılarında sektöre olan ilgisini arttırıyor.

İşte, en pahalı NFT eserleri

1.The First 5,000 Days

The First 5,000 Days NFT eseri, popülerdir. Dijital sanat kolajı olarak kullanılıyor. 13 yıl boyunca düzenli olarak ilgi çekici sanat eserleri yayınlanıyor. Nike gibi önemli markalara çalışmalar yaptı. Değeri ise tam 69 milyon dolar! Değeri ile günümüzde ilk sırada yer alıyor.

2. CryptoPunk #3100

NFT eserinde “Punks” adı verilen karakter bulunuyor. İnsana benzeyen bu karakterlerin görüntüsü ise 8 bit. Özellikleri ise birbirinden çok farklı. CryptoPunk, önemli koleksiyon zincirleri arasında yer alıyor. Bu yüzden değeri, 7.58 milyon dolar!

3. CryptoPunk #7804

Pahalı NFT eserleri arasında üçüncü sırada yer alan CryptoPunk #7804, Alien Punk serisinde nadir görülen parçalardan biri. Eserde güneş gözlüğü, pipo ve bone gibi aksesuarlar kullanılabiliyor. Değeri ise 7.566 milyon dolar!

4.Crossroad

Crossroad, dijital bir kripto para borsasıdır. Eserde Donald Trump’ın seçimi kaybettiğine dair bilgiler var. Şu an tasarımı ise güncelleme aşamasında. Geçtiğimiz aylarda 6.6 milyon dolara satıldı.

5.Ocean Front

Everydays, iklim değişikliklerinin tehlikelerini anlatmasıyla popüler olmuştu. İşte, bu çalışmanın başyapıtlarından biri Ocean Front. Eseri almak için birçok teklif sunuldu. En sonunda 6 milyona anlaşma sağlandı.

6. World Wide Web

World Wide Web, en pahalı NFT eserleri arasında muhakkak yer alır. İçerisinde kod dosyaları, animasyonlar ve mühendis mektupları yer alıyor. Önemli belgelerin yer aldığı bu eser, 2021 yılında açık arttırmaya çıkarıldı ve tam 5.4 milyona satıldı.

Yüksek fiyatlı NFT eserleri listesi daha çok arttırılabilir. Ancak performans ve fiyatlarıyla dikkat çeken başlıca NFT eserleri bunlardır. Liste, her zaman güncellemeye açıktır.

 526 toplam,  1 bugün